24 elo

Seura

JS-PU
Jakobstads Simmare – Pietarsaaren Uimarit r.f.

Puheenjohtaja Sonja Hanhikoski-Sacklén
S-posti: sonja.hanhikoski-sacklen (a) hotmail.com
Varapuheenjohtaja Mia Mattsson
puh:
Sihteeri Mats Eklund
puh: 040 836 8833
s-posti: eklund.mats (a) multi.fi
Hallituksen jäsen Jonte Wingren
nettisivut ym. gsm:
Hallituksen jäsen Katja Kanerva
S-posti: k.kanerva (a) hotmail.com
 
Hallituksen jäsen Linda Lillkvist
S-posti: linda.lillkvist (a) hotmail.com
 
Hallituksen jäsen Mikael Lundqvist
  gsm:
 
 Kilpailusihteri  Kristian Ekstrand
 (Ei hallituksessa)
 gsm: 0452297493
 
 Yhdistyksen S-posti: jspufi (at) gmail.com

TOIMINTASUUNNITELMA 2020

Yhdistys järjestää kevään aikana kansalliset kilpailut Pietarsaaressa. Tänä syksynä myös Jeppis-Kokko -Games yhteistyössä KUS-GSS: n kanssa.

Yhdistys järjestää leirejä uimareiden tarpeiden mukaan osittain yhteistyössä muiden yhdistysten ja valmentajien kanssa. Tavoitteena on, että osallistumme SFI: n toimintaan, kuten SFI-mestaruuskilpailuihin ja SFI-introleireihin, jotka ovat yleensä joulukuussa.

Uusien valmentajien ja yhdistyksen toimitsijoiden sekä yhdistyksen jäsenten haku jatkuu. Toivomme löytävän vesirallin vetäjää ja toivomme, että Pietarsaaren kaupunki jatkaa investointejaan nykyisiin uimakouluihin.

Vuonna 2017 yhdistys aloitti mielenterveysinvestoinnin yhteistyössä Anki Mannströmin kanssa. Meillä on aiemmin ollut Glenn Sundqvist joka luennoitu MAC: stä ja johtanut kuivaharjoittelua sekä ruokavalion neuvoja. Mitään ei ole vielä suunniteltu vuodelle 2020.

YHDISTYKSEN TOIMINNAN PILARIT

* kilpailu-uinti

* vesihyppy(ei toimintaa tällä hetkellä)

* uintitaidon ja perusopetuksen edistäminen uimisessa

* uinti erikoisryhmille

* terveellisten elämäntapojen turvaamiseksi

KILPAILU-UINNIN TAVOITTEET

* että A- ja B-ryhmän uimarit osallistuvat ikäryhmäkilpailuihin ja täyttää JFM- ja FM-vaatimukset

* taktiivisesti saada enemmän ryhmiä nuoille uimareille

* aktivoida uimareiden vanhemmat toimintaan

* järjestää tuomari- ja toimitsijakoulutusta sekä valmennuskoulutusta

Toivomme voivamme jatkaa uimakouluaktiviteetteja. Uinnin perusopetuksessa yhdistys on järjestänyt vesirallin useita vuosia peräkkäin. Vesirallikurssien jälkeen lapsilla on tarkoitus saada mahdollisuus siirtyä eri uimaryhmiin, mikä varmistaa uudelleenkasvun. Tekniikkaralliryhmä toimii porttina C-ryhmään. Tavoite on sekä löytää uusia kykyjä että lisätä uintitaitoja. Viime vuosina paine aloittelijaryhmiin / harrastusuintiryhmiin on ollut niin suuri, ettei kaikilla ole tilaa. Ryhmien laajentuminen edellyttäisi, että saisimme enemmän rataaikoja.

Syksyllä 2013 alkanut erityistarpeiden nuorten uimaryhmä on nyt osa yhdistyksen toimintaa. Tavoitteena on, että erikoisryhmän vuoden uimarit voivat osallistua mihin tahansa kilpailuun.

Aikuisten uimakouluille ja aikuisten tekniikkaryhmille on suuri kysyntä. Keväällä 2017 järjestettiin ensimmäinen aikuisten tekniikan koulu. Kokemukset olivat myönteisiä ja uusia ryhmiä suunnitellaan kevääseen 2020, jos vetäjiä vaan löytyy.

Huoli taloudesta on yhdistyksellämme yhteinen lähes kaikkien muidenkin urheiluseurojen kanssa. Suurimmat tulot ovat uimareiden kausimaksut ja tulot kilpailuista. Toivottavasti voimme vuoden aikana järjestää vesirallin ja uimakoulun, joka tarjoaa tervetulleen lisäyksen talouteen. Kahvilatoiminta (myös kilpailujen aikana) ja sponsorit tarjoavat lisätuloja. Kustannuspuolella kaupungin maksut nousevat johtuen prosenttimuutoksista ja muutokset laskutuskäytännöissä. Pietarsaaren kaupungin seuratuki on yhdistykselle tärkeä.

Pietarsaari 30.10.2019

Mats Eklund       Petra Thodin
sihteeri               puheenjohtaja

Seuran johtosäännöt löytyy täältä(Suomeksi tulossa): JS-PU Stadgar

Infoa seuran rekisteritoiminnasta täältä, (GDPR) : Registerbeskrivning JS-PU (GDPR)


UA-34411347-1