Sommarfest / Kesäjuhlat. 18.8.2019 kl. 14:00

03 aug
3 augusti, 2019

Välkomna på JS-PU´s sommarfest!

Sommarfesten ordnas i år vid Svanen Camping den 18.8 kl. 14. Det blir test av SUP, lekar och trevlig samvaro. Föreningen bjuder på korv, trip, kaffe och bulle. Fritt fram att ta med övrig mat (t.ex. sallad) om så önskas.

Med tanke på införskaffande av korv & co önskar vi att ni anmäler ert deltagande senast den 10.8 genom att besvara detta mail.

Tervetuloa JS-PU:n kesäjuhliin!

Kesäjuhlat järjestetään Svanen leirintäalueella 18.8 kl 14. Samme testata SUP-melontaa, leikkejä sekä mukavaa yhdessäoloa. Seura tarjoaa makkaraa, trippiä, kahvia ja pullaa. Jokainen voi myös tuoda mukana lisuketta (esim. salaattia) jos haluaa. 

Ilmoittakaa viimeistään 10.8 kuinka monta osallistuu vastaamalla tähän s-postiin.

Sommarhälsningar/Kesäterveiset,

JS-PU styrelsen/hallitus

UA-34411347-1