Julfest / Joulujuhlat 15.12 + JS-PU Cup 2-2018

08 Dec
8 december, 2018

 Vi börjar med en ”Enkkatävling”, uppvärmning från kl. 17:00 och själva tävlingen börjar kl. 17:30. Grenar även för simmare utan licens. Grenprogrammet finns i bilagan. Tävlingsanmälan senast 13.12 till till lagledare eller tränare. Föräldrar behövs som funktionärer.

Tävlingsgrenar här. JS-PU Cup 2018-2

Prelemenär deltagarlista. JS-PU Cup 2-18

Resultat från tävlingarna: Resultat JS-PU Cup 2

Efter tävlingen fortsätter vi i bassängen med olika aktiviteter. Syskon och föräldrar som vill kan också delta. Efter duschen avslutar vi kvällen med mingel. Från ca kl. 19 bjuder föreningen på glögg, saft och tilltugg, kanske bjuds det på någon överraskning också.

Meddela senast 13.12, via mail till jspufi@gmail.com eller SMS till 050-344 2110, hur många barn och vuxna som deltar från er familj. Meddela gärna om eventuella dieter, så kan vi beakta dem.

Normal simhallsavgift. Simhallskort kan användas.

Styrelsen

——————————————————————-

Aloitamme “Enkkakisoilla”, verryttely altaassa alkaa klo 17:00 ja itse kilpailu klo 17.30. Lajeja myös uimareille ilman lisenssiä.  Lajiohjelma liitteenä. Ilmoittautuminen viimeistään 13.12 joukkueenjohtajille tai valmentajille. Vanhempia tarvitaan toimitsijoiksi.

Kilpailulajit tästä. JS-PU Cup 2018-2

Alustava osallistujalista. JS-PU Cup 2-18

Tulokset kisoista: Tulokset JS-PU Cup 2

Kilpailujen jälkeen jatkamme sitten yhdessäoloa altaalla. Sisarukset ja vanhemmat saavat myös osallistua. Suihkun jälkeen jatkamme vielä yhdessäoloa. Noin klo 19, seura tarjoaa glögiä, mehua ja jotain pientä purtavaa, ehkä tarjolla on myös jokin yllätys.

Ilmoita 13.12 mennessä, joko säköpostilla osoitteeseen jspufi@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 050344 2110, montako lasta ja aikuista perheestänne osallistuu. Ilmoita mielellään myös mahdollisista allergioista, niin voimme huomioida ne.

Normaali uimahallin sisäänpääsymaksu. Uintikorttia voi käyttää.

Johtokunta

UA-34411347-1